Logo Gardameer vakantiehuis Tignale

Vakantiepark Villaggio di Sunclass

Zwembad Sunclass park
Gezellige vrijstaande vakantiehuizen, in groot (verwarmd) zwembad met kinderbad, prima faciliteiten en een fantastisch uitzicht maken dit vakantiepark, gelegen in het schitterende berglandschap van Alto Garda Bresciano, tot een bijzondere vakantiebestemming.
Het gemoedelijk familiepark is ruim opgezet en bestaat uit ongeveer 160 vrijstaande bungalows. Het Sunclasspark ligt midden in de natuur op zeshonderd meter hoogte en maakt onderdeel uit van de gemeente Tignale. Vanaf het Gardameer brengt een goed berijdbare weg (8 km) je naar het vakantiepark. De winkels en restaurants van Gardola zijn op loopafstand, circa 1 km. Alle bungalows zijn particulier eigendom. Het terrein bestaat uit terrashellingen, sommige huizen zijn alleen via een trap te bereiken. De wegen in het park zijn goed, maar op een aantal plaatsen steil. Hierdoor is dit bungalowpark niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Beoordeling vakantiepark

Zoover score 2020: 8,5
In 2010 ontving het Sunclass vakantiepark de Zoover Award. In alle jaren daarna kreeg het bungalowpark van Zoover een aanbeveling.

Adres

Villaggio di Sunclass Tignale, 25080 BS Tignale
Reisroute

Faciliteiten

  Receptie
  Broodjesservice
  Verhuur laken- en handdoekpakketten
  Zwembad 10x25m. + kinderbad 7x7m. + peuterbadje (medio mei tot medio september geopend en verwarmd)
  Kiosk (bar) bij zwembad, met drankjes en snacks
  Ligweide met ligbedden en parasols
  Enkele speeltuintoestellen
  Tafeltennistafel
  Wasserette©   Gardameer vakantiehuis    facebook vakantiehuis tignale